Bigos
25. 2. 2007
300 g kysaného zelí
300 g hlávkového zelí150 g zadního hovězího masa
100 g klobásy
1 cibule
hrst sušených hub
lžička rajského protlaku
sůl, pepř
sladká a pálivá paprika
trochu hladké mouky
sádlo
300 g hlávkového zelí
100 g klobásy
1 cibule
hrst sušených hub
lžička rajského protlaku
sůl, pepř
sladká a pálivá paprika
trochu hladké mouky
sádlo
Do kastrolu dáme pokrájené kysané zelí, zalijeme horkou vodou a povaříme. Do jiného kastrolu dáme nakrájené hlávkové zelí na sádlo a pokrájenou cibuli, přidáme vodu, houby a dusíme. Na kostky nakrájené maso opečeme, přidáme podušené hlávkové zelí, kyselé zelí, protlak, promícháme, poprášíme moukou, přidáme nakrájenou klobásu a společně dusíme doměkka. Podáváme s chlebem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář