Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plněné kokosky

7. 12. 2007
3 bílky
150 g moučkového cukru
120 g kokosu
Ve vodní lázni vyšleháme bílky s cukrem na tuhý sníh. Do uvařeného sněhu přidáme kokos, zamícháme. Na pečící papír tvoříme lžičkou malé hromádky a upečeme zvolna.
Z lineckého těsta si připravíme kolečka. Do středu každého dáme pikantní marmeládu a po obvodu čokoládový krém. Navrch dáme kokosku, lehce přimáčkneme. Spodní část namáčíme do rozehřáté čokolády. Dáme ztuhnout. Můžeme vkládat do papírových košíčků.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

foto

(Jana, 31. 5. 2009 14:46)

Recepty bez fotek a bez foto postupů dnes už nikoho nelákají.Takže to chce rychle napravit.Pouze dobrá rada.