Grilované vepřové kotlety s ostrou omáčkou
26. 2. 2007
4 vepřové kotlety, sůl, mletý pepř, olej
Omáčka:
1 cibule, 2 lžíce oleje, 100 g sterilovaných okurek, 1 lžička hladké mouky, kousek masoxu, hořčice, chilli, sůl a česnek
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a opékáme při mírném žáru na grilu, po každé straně 4-5 minut. Můžeme opéct i na pánvi. Měkké kotlety dáme na talíře, zalijeme omáčkou.
Omáčka:
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme okurky nakrájené na kostičky, osmahneme, zasypeme je moukou, osmahneme, zalijeme trochou vývaru z masoxu, přidáme hořčici, chilli, rozetřený česnek, sůl a za stálého míchání krátce povaříme.
Omáčka:
1 cibule, 2 lžíce oleje, 100 g sterilovaných okurek, 1 lžička hladké mouky, kousek masoxu, hořčice, chilli, sůl a česnek
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a opékáme při mírném žáru na grilu, po každé straně 4-5 minut. Můžeme opéct i na pánvi. Měkké kotlety dáme na talíře, zalijeme omáčkou.
Omáčka:
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme okurky nakrájené na kostičky, osmahneme, zasypeme je moukou, osmahneme, zalijeme trochou vývaru z masoxu, přidáme hořčici, chilli, rozetřený česnek, sůl a za stálého míchání krátce povaříme.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář