Rychlí utopenci
25. 2. 2007
1/2 kg špekáčků
4 cibule
4 lžíce octa
4 lžíce oleje
4 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce worčestru
4 lžíce kečupu
8 lžic vody
1/2 lžičky soli
chilli, pepř, paprika
4 cibule
4 lžíce octa
4 lžíce oleje
4 lžíce plnotučné hořčice
4 lžíce worčestru
4 lžíce kečupu
8 lžic vody
1/2 lžičky soli
chilli, pepř, paprika
Nejprve vytvoříme nálev smícháním octa, oleje, hořčice, worcestru, kečupu, vody, soli, chilli, pepře a papriky. To vše promícháme a necháme přejít varem. Teplým nálevem prolijeme špekáčky (oloupané a nakrájené na čtvrtky s cibulí). Do jídla se můžeme pustit hned po vychladnutí.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář